fbpx
Napapiirin Sankarit

Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus

ENNAKKONÄYTÖS!
Ihmisen Rinki lauantaina 3.9. kello 21.30

Rölli Kaikkien Aikojen Salaisuus juliste

Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus
Ohjaus: Taavi Vartia
Näyttelijät: Rölli Allu Tuppurainen, Juurakko Linnéa Röhr, Milli Menninkäinen/Usvasaaren neito Alina Tomnikov, Usvasaaren poika Amos Brotherus, Kylän Vanhin Turkka Mastomäki, Laulunopettaja Krista Kosonen, Sähinä Iina Kuustonen, Seppä Kai Lehtinen, Iso-Rölli Jari Kotilainen
Käsikirjoitus: Taavi Vartia
TuotantomaaSuomi
KieliSuomi
Tekstitetty englanniksi
Valmistusvuosi2016
Kesto: 1 h 22 min
Ikäraja: S
Liputaikuiset 12 € ja lapset 8 €.

Traileri täältä. 

RÖLLI JA KAIKKIEN AIKOJEN SALAISUUS

Harmaahapsinen Rölli ja nuori Juurakko-tyttö ovat ystävystyneet huomattuaan, että heitä yhdistää samanlainen tausta. He molemmat ovat aikoinaan tippuneet taivaalta pienissä nyyteissä. Rölli putosi vanhan variksen nokasta ja Juurakko tipahti haikaralta. Kumpikaan heistä ei tiedä, mistä he tarkalleen ovat tulleet ja mihin he alun perin olivat matkalla.

Yllättäen Rölli ja Juurakko saavat kuulla uskomattoman uutisen: jossain kaukana, vuorten, metsien ja meren toisella puolella, on paikka nimeltään Kaikkien Aikojen Alku. Sieltä haikarat lähtevät aina viemään pieniä vauvoja nyyteissään uusiin koteihinsa. Röllin ja Juurakon uteliaisuus herää.

Ystävykset heittäytyvät yhteiseen seikkailuun ja lähtevät matkalle kohti Kaikkien Aikojen Alkua. He ylittävät lumihuippuisen Ikivuoriston, samoavat läpi satumaisen Ikimetsän ja lämpöä väreilevän Ikiaavikon. He purjehtivat kaarnalautalla valtavien Kelluvien kallioiden ohi ja löytävät tiensä sinisenä välkehtivälle Loputtomalle merelle.

Unohtumaton seikkailu opettaa ystävyksille, että suuria haaveita ei voi saavuttaa pelkällä uhmalla ja itsepäisyydellä. Elämässä tarvitaan myös ymmärrystä ja oikeudenmukaisuutta.