fbpx
Napapiirin Sankarit

Cheer Up

Kellokas sunnuntaina 4.9. kello 12

Dokumenttielokuva Cheer Up
Kesto: 1 h 26 min
Tuotantoyhtiö: napafilms oy, Suomi
Osatuotantoyhtiö : Murmur Film, Kanada
Ohjaaja ja käsikirjoittaja: Christy Garland
Tuottaja: Liisa Juntunen
Osatuottaja: Christy Garland
Kuvaaja: Sari Aaltonen
Leikkaaja: Thor Ochsner, Graeme Ring
Äänisuunnittelija: Alan Geldart
Musiikki: Tom Third
Äänen jälkityöt: Tattersall Sound and Picture
Graaafinen suunnittelu: Pyramid Attack
Kansainvälinen levitys: Wide House ac@widehouse.org
Ikäraja: S
Liput: aikuiset 10 € ja lapset 7,50 €.

Traileri täältä: 

Cheer up – elämä on voittamista suurempaa

Miia valmentaa rovaniemeläistä nuorten cheerleaderjoukkuetta ja on kyllästynyt sen huonoon menestykseen. Hän matkustaa cheerleadingin synnyinseudulle, Texasiin, missä maailman parhaiden cheerleaderien määrätietoisuus antaa hänelle uuden suunnan valmennukseen. Palattuaan Suomeen hän ajaa sinnikkäästi joukkuetta voittoon. Mutta mitä joukkuelaiset itse haluavat?
Ainolle ja Patricialle joukkueen huono menestys on pienin heidän ongelmistaan. Heille joukkuetoverit ovat kuin toinen perhe ja tärkeä tuki ongelmia täynnä olevan arjen keskellä. Miia taas uskoo joukkueen voiton olevan ratkaisu kaikkeen, kunnes elämä yllättää hänet täydellisesti.
Cheer up vie meidät rovaniemeläisen cheerleaderjoukkueen teini-ikäisten jäsenten maailmaan, missä tytöt tekevät kaikkensa täyttääkseen omat ja muiden odotukset, mutta elämä ei vain aina mene putkeen. Patricialle, Ainolle ja Miialle itsensä, oman paikkansa sekä perheen merkityksen löytäminen on lopulta paljon tärkeämpää kuin yksikään voitto.
Lisätietoja: www.napafilms.fi/cheer-up-2016
ja Cheer Upin kotisivuilta:


Dome.fi
-sivustolta:
Suomalaisista cheerleader-tytöistä kertova Cheer Up ilmestyy syksyllä

Syksyn myötä Suomessa julkaistaan ainakin pari mielenkiintoiselta haiskahtavaa dokumenttia.

Suomalaisesta UFO-kontaktihenkilöstä kertovaa Isäni tähtien takaa -dokumenttia esittelimme jo viime viikolla. Se saapuu teattereihin 11. marraskuuta.

Einari Paakkasen dokumentin lisäksi luvassa on myös Cheer Up -dokumentti. Se kertoo suomalaisista cheerleadereista, mikä on kieltämättä yllättävä aihe kotimaiselle dokumentille. Oman lisämausteensa elokuvaan tuo se, että seurattavat henkilöt ovat Rovaniemeltä, eivät esimerkiksi Helsingistä tai Turusta.

Tarkkaa julkaisupäivää Cheer Upilla ei vielä ole, mutta ennen vuodenvaihdetta Christy Garlandin elokuvan pitäisi kyllä ilmestyä. Kantaesityksensä se sai jo toukokuussa Kanadassa.