fbpx
Napapiirin Sankarit

Warcraft: The Beginning

Ihmisen Rinki torstaina 1.9. kello 24.00

Ohjaus: Duncan Jones
Käsikirjoitus: Charles Leavitt ja Duncan Jones
Lajityyppi: Toiminta, seikkailu, sci-fi
Pohjautuu Blizzard Entertainmentin “Warcraftiin”
Näyttelijät: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ja Daniel Wu
Ensi-ilta: 10.06.2016
Pituus: 2 h 03 min.
Ikäraja: K12 (väkivalta, ahdistus)
Liput: aikuiset 10 €.

Traileri täältä:

Warcraft: The Beginning on Legendary Picturesin ja Universal Picturesin eeppinen seikkailuelokuva maailman mullistavasta taistelusta, joka pohjautuu Blizzard Entertainmentin luomaan kansainväliseen ilmiöön.

Azerothin rauhallinen valtakunta on sodan kynnyksellä, kun sen asukkaat kohtaavat pelottavan valloittajakansan. Omaa kuolevaa maailmaansa pakenevat örkkisoturit ovat valinneet heidän asuinpaikkansa uudeksi alusmaakseen. Kun kahden maailman välille avautuu portaali, yhtä armeijoista uhkaa tuho valloittajan käsissä, toista riutuminen sukupuuttoon. Toisiaan vastaan käyvistä joukoista nousee kaksi sankaria, joiden kohtaaminen määrää heidän perheensä, kansansa ja kotinsa kohtalon.
Näin alkaa huikea saaga vallasta ja uhrauksista. Sodalla on monet kasvot ja jokainen taistelee jonkin asian puolesta.

Warcraft: The Beginning -elokuvan on ohjannut Duncan Jones (Moon, Source Code) ja käsikirjoittanut Charles Leavitt ja Duncan Jones. Elokuvan rooleissa ovat Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ja Daniel Wu. Elokuva on Legendary Picturesin, Blizzard Entertainmentin ja Atlas Entertainmentin tuotanto.

Tuottajina toimivat Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Gartner ja Stuart Fenegan. Jillian Share, Brent O’Connor, Michael Morhaime ja Paul Sams ovat vastaavia tuottajia. Rob Pardo, Chris Metzen, Nick Carpenter ja Rebecca Steel Roven ovat yhteistuottajia. Warcraft: The Beginning –elokuvan levittää Universal Pictures ja Suomessa Finnkinon Teatterilevitys.