fbpx
Napapiirin Sankarit

Miami

Kellokas 2.9.2017 kello 19

Kesto: 1 h 59 min
Ohjaus: Zaida Bergroth
Käsikirjoitus: Jan Forsström, Zaida Bergroth
Näyttelijät: Krista Kosonen, Sonja Kuittinen, Kuvaus: Hena Blomberg
Genre: Draama, kotimainen
Ikäraja: K 12
Hinta: 10 €

Eräänä iltana toisistaan erillään kasvaneet sisarukset, show-tanssija Angela (Krista Kosonen) ja 19-vuotias pikkukaupungin tyttö Anna (Sonja Kuittinen), tapaavat toisensa uudelleen. Valovoimaisen Angelan elämä kimaltelee klubien ja yökerhojen lavoilla. Aikuisuuden kynnyksellä arkaileva Anna etsii vielä paikkaansa maailmassa. Anna ei voi vastustaa kiehtovaa isosiskoaan, vaan glitter, glamour ja isosiskon karisma vetävät häntä puoleensa.

Angela houkuttelee Annan mukaansa tanssikiertueelle hämärille lavoille ja neonvaloissa kylpeviin klubeihin. Vimmaisen ja säteilevän Angelan kanssa on hauskaa, mutta Anna ei tiedä, että Angela on suurissa vaikeuksissa.

Angelan menneisyys ei päästä otteestaan. Kiertueesta tuleekin pakomatka. Anna ja Angela tarvitsevat toisiaan enemmän kuin koskaan.

Lyhyt synopsis:

Miami on tarina kahdesta naisesta tässä ajassa. He eivät ole tyypillisiä sankareita, äitejä, vaimoja tai edes tyttöystäviä. He ovat ennen kaikkea ihmisiä ja siskoksia, joilla on menneisyys, hillitön nykyisyys ja epävarma tulevaisuus. Heillä on vaikeuksia, mutta samalla kova halu ja kyky pelastaa itse itsensä ja toisensa. Miami on kaunis, jännitteinen ja sähäkkä elokuva. Pääosissa nähdään Krista Kosonen ja Sonja Kuittinen. Elokuvan ohjaaja on Zaida Bergroth.

Traileri: 

Ensi-ilta: 04.08.2017
Ikäraja: 12
Pituus: 119 min.
Ohjaus: Zaida Bergroth
Käsikirjoitus: Jan Forsström, Zaida Bergroth
Näyttelijät: Krista Kosonen, Sonja Kuittinen, Kuvaus: Hena Blomberg
Lavastus: Okku Rahikainen
Puvustus: Tiina Kaukanen
Maskeeraus: Marjut Samulin
Tuotanto: Miia Haavisto / Helsinki-filmi

Muualla verkossa:
Facebook:

Kaikki MIAMI -elokuvan trailerit ja spotit katsottavissa täällä: