fbpx
Napapiirin Sankarit

Skyscraper

Lauantai 8.9.2018 kello 23.55
Ihmisen Rinki

Ensi-ilta: 13.07.2018 
Ikäraja: 12
Pituus: 102 min.
Ohjaus: Rawson Marshall Thurber
Näyttelijät: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ja Chin Han
Genret: Toiminta
Liput: 10 €

Kansainvälinen megatähti Dwayne Johnson johtaa Legendary-tuotantoyhtiön uuden toimintatrillerin Skyscraper näyttelijäkaartia. Entinen FBI-agentti ja sotaveteraani Will Ford (Johnson) työskentelee pilvenpiirtäjien turvallisuuseksperttinä. Työkomennuksella Kiinassa maailman korkeimmassa rakennuksessa syttyy tuhoisa tulipalo, ja Ford lavastetaan syylliseksi. Ford on merkitty mies, ja hänen on löydettävä palon sytyttäjät, puhdistettava maineensa sekä tavalla tai toisella pelastettava perheensä, joka on loukussa liekehtivässä rakennuksessa.

Ohjauksesta ja käsikirjouksesta vastaa Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, Millerit) ja 3D-seikkailun on tuottanut Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber ja Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

Skyscraperin vastaavat tuottajat ovat Dany Garcia (Baywatch, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric Hedayat (The Great Wall, Real Steel) and Eric McLeod (Kong: Skull Island, Pirates of the Caribbean -sarja).

Muualla verkossa:
IMDb – Internet Movie Database: