Napapiirin Sankarit 2

Napapiirin Sankarti 2 -logo

Edellinen Suomen kassamagneetti
Napapiirin Sankarit 2 vielä kerran!

Kellokas kello 19.
Huom. Napapiirin Sankarit 3 -elokuva esitetään la 2.9. Ihmisen Ringissä.

Ylläksellä osittain kuvattu elokuva.
Ohjaaja
: Teppo Airaksinen
Käsikirjoittaja: Pekko Pesonen
Rooleissa: Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Miia Nuutila
Tuottaja: Jarkko Hentula
Kategoria: Komedia
Kesto: 1 h 21 min
Ikäraja: K 12
Liput: 8 € .

Trailereita voit katsella täältä. 
Napapiirin Sankarit 2 Janne (Jussi_Vatanen) Napapiirin Sankarit 2 Inari (Pamela Tola) Napapiirin Sankarit 2 Pikku-Mikko (Kari Ketonen) Napapiirin Sankarit 2 Lumi
Elokuvasta:

3 vuotta sitten tapasimme Janne ja Inarin. Sen jälkeen he ovat saaneet Lumi-nimisen tyttären. Jannen jäädessä vastahakoisesti Lumin kanssa kotiin Inarin pitäessä vapaaillan ei voi muuta odottaa kuin paria muuttujaa.

Inari ei ole käynyt ulkona lapsen syntymän jälkeen eikä totta puhuen ole sitä kaivannutkaan, Lumi on hänen maailmansa keskipiste. Jannelle isyys sen sijaan ei tule niin luontevana. Hän on jäänyt ulkopuoliseksi omassa perheessään ja kaipaa vanhoja kavereitaan, jotka ovat muuttaneet pois Lapista. Jannen ja Inarin parisuhde nitisee liitoksistaan, univelka ja väsymys näkyvät makuuhuoneen puolella. Nyt Janne vihdoin tapaa vanhan kaverinsa, sillä Lumi täyttää 2 vuotta ja synttäreille on kutsuttu myös Lahteen muuttanut Räihänen sekä hänen naisystävänsä Marjukka. Miesten jälleennäkeminen on riehakas. He ovat suunnitelleet lähtevänsä kuokkimaan puolitutun häihin. Kunnon poikien iltahan olisi paikallaan.

Nähtyään Inarin silmänaluset Marjukka  on kuitenkin sitä mieltä, että jos joku on vapaaillan tarpeessa se on Inari. Janne on todella maansa myynyt. Hän on paiskinut lukkotehtaassa vuorotöitä koko kesän ja odottanut tätä iltaa. Janne saa idean: koska Lumi on sikeäuninen, he voivat aivan hyvin pakata tytön auton takapenkille ja lähteä piipahtamaan häissä. Mutta riemu loppuukin lyhyeen kun he huomaavat paikallisen sekakäyttäjän varastaneen heidän autonsa. Ja Lumin sen mukana. Löytävätkö pojat Lumin ajoissa ja ehtivätkö lapsen kanssa kotiin ennen emäntää?

Elokuvasta lisää
Traileri täältäkin.  

Luoteis-Lappi, Kittilälehti ja Enontekiön Sanomien Kesä & Ruska -lehdessä oli juttu Napapiirin Sankarit 2 -elokuvasta.
Alla olevista linkeistä luettavissa jututu suomeksi
Tunturi-Lapin Kesa&Ruska 2015 P45 ja saameksi Tunturi-Lapin Kesa&Ruska 2015 P32.