Ollaan vapaita

Ollaan vapaita (Musiikkielokuva)

Torstaina 27.8. kello 19 Kino Kellokas

Ohjaaja: Oskari Sipola
Käsikirjoittaja: Tua Harno
Rooleissa: Johannes Brotherus, Pihla Maalismaa, Riku Nieminen, Maria Ylipää
Tuotanto: Pohjola-Filmi
Kategoria: Draama, musiikki K12
Kesto: 1.45

Lisää elokuvasta ja traileri:

Tarina kertoo kolmekymppisestä Seljasta, jonka ystävien- ja työntäyteisen elämä sekoittaa hänen 16 vuota sitten adoptoitavaksi antamansa poika.

Kolmekymppisen Seljan poikaystävä Tomi haluaa heidän menevän eteenpäin. Selja taas pysyisi mieluiten siinä missä on, parhaiden ystäviensä Henrin ja Lisan kanssa kommuunissa keskellä kaupunkia. Selja kuitenkin rakastaa Tomia ja hän suostuu yhteiseen asuntolainaan. Kuin puun takaa, Seljan luokse ilmaantuukin 16-vuotias Leo, poika, jonka Selja luovutti adoptioon teini-ikäisenä.

Leon myötä kimppakämpän elämä on täynnä musiikkia, naurua ja suuria tunteita. Muutto Tomin kanssa alkaa vaikuttaa entistä huonommalta idealta. Leon kohteliaan ulkokuoren läpi näkee vain HEnri, Mutta Selja ei halua kuunnella hänen varoituksiaan. Selja on autuaan sokea sille, että Leo rakastuu itseään seitsemän vuotta vanhempaan Lisaan.

Samalla kun Selja saa uuden mahdollisuuden tutustua poikaansa, hän sekoittaa oman sekä parhaiden ystäviensä elämän.

Elokuva on uudenlainen musiikkielokuva, johon kappaleita ovat kirjoittaneet useat eturivin nikkarit ja artistit kuten Paula Vesala, Lauri Ylönen, Olavi Uusivirta, Terhi Kokkonen, Joel Melasniemi, Kerkko Koskinen, Pepe Johansson, Sanni, Elias Kaskinen, Asa, Super Janne, tuottaja MGI eli Henri Lanz, Matti Pitkänen ja Niin Koponen