She’s Funny That Way

Sunnuntaina 30.8. kello 17, Kino kellokas

Ohjaaja: Peter Bogdanovich  Shes_funny_that_way-juliste
Rooleissa: Owen Wilson, Imogen Poots, Rhys Ifans, Kathryn Hahn, Jennifer Aniston Tuottajat: George Drakoulias, Logan Levy, Holly Wiersma, Louise Stratten
Kategoria: komedia
Ikäraja: K7
Kesto: 1.33

New Yorkin teatterimaailmaan sijoittuva romanttinen komedia kertoo Arnoldista, naimisissa olevasta Broadway-ohjaajasta, joka ihastuu päätäpahkaa näyttelijättären urasta haaveilevaan prostituoituun. Soppa on valmis, kun Arnold päättää auttaa nuorta naista eteenpäin elämässään.

Arnold the Broadway-ohjaaja, kamppailee näytelmänsä ja kollegoidensa sekä voimakastahtoisen vaimonsa ja muiden elämäänsä sivuavien, upeiden naisten kanssa. Kun keitokseen heitetään mukaan neuroottinen psykiatri, suurikokoinen koira ja täytetty orava, on ääneen naurattava keitos lopun yllätystä vaille valmis!

Vielä mainittakoot, että 75-vuotias Peter Bogdanovich on toiminut niin näyttelijänä, käsikirjoittajana, kirjailijana kuin ohjaajanakin, hän on tehnyt dokumentteja ja saanut Oscar-ehdokkuuden vuoden 1971Viimeinen elokuva -draamastaan. She’s Funny That Way on Bogdanovichin pitkän uran täydentävä korni ja hyvällä tavalla kliseinen menneen ajan komedia.

 

Elokuvan trailerin näet täältä.