Sinister 2

Sunnuntaina 30.8. kello 24.00, Ihmisen Rinki.

Ohjaaja: Ciaran Foy Sinister 2 -juliste
Käsikirjoittaja: Scott Derrickson, C. Robert Cargill
Rooleissa: Shannyn Sossamon. James Ransone, Nicholas King
Tuottaja: Jason Blum, Scott Derrickson
Kategoria: Kauhu
Ikäraja: K-16
Kesto: 1.37

Traileri:

Sinister-elokuvasta tuttu paha henki Bughuul jatkaa levittäytymistään pelottavalla vimmalla. 9-vuotiaat kaksoset Dylan ja Zach Collins ovat muuttaneet äitinsä Courtneyn kanssa Illinoisissa sijaitsevaan syrjäiseen maalaistaloon. Se on tarpeeksi kaukana Courtneyn entisestä aviomiehestä Clintistä, joka on kohdellut lapsia kaltoin. Poikiaan suojeleva äiti ei kuitenkaan tiedä, että kuolema on jo jättänyt merkkinsä taloon.

Entinen apulaissheriffi So & So (James Ransone, Sinister) toimii nyt yksityisetsivänä ja saa selville, että perheen piilopirtti on Bughuul-demonin seuraava ilmestymispaikka. So & So tahtoo kostaa kohtaamansa tragedian polttamalla talon maantasalle ja pysäyttämällä Bughuulin hirmutekojen sarjan. Courtneyn ja kaksospojat tavatessaan hän tajuaa, että hänen on autettava heitä ennen kuin voi toteuttaa suunnitelmansa.

Courtney tai So & So eivät kuitenkaan tiedä, että Bughuulin aavelapset ovat jo järkyttäneet Dylania kotitekoisilla kaitafilmeillään, jotka ovat toinen toistaan kammottavampia… Sinister 2 on hyytävä jatko-osa vuoden 2012 kauhuhitille Sinister ja sen takana on mm. Paranormal Activity ja Puhdistuksen yö –elokuvien tuotantotalo Blumhouse.