Yhdessä teemme turvallisen elämyksen

Kino Ylläs – Elokuvia taivasalla prioriteetti on olla turvallinen tapahtuma ja tapahtuman suunnittelussa huomioidaan viranomaisohjeistus. Tapahtuman turvallisuustoimenpiteisiin kuuluu myös yhteystietojen kerääminen. Keräämme asiakkailta yhteystiedot lipunoston yhteydessä, jotta pystymme informoimaan turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman suoraviivaisesti. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, vaan tarkoitus on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Suosittelemme myös Koronavilkun käyttämistä!

Noudatathan tapahtumapaikalla henkilökunnan ohjeistusta.

Tapahtumahygienia
Tapahtumassa noudatetaan viranomaisohjeistusta. Huomioithan turvavälit muihin seurueisiin ja käytäthän kasvomaskia. Lipunmyynnin yhteydessä tarjotaan elokuvakatsojille kasvomaski, ja niitä voi myös ostaa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, mutta se ei kuitenkaan ole pakollista.

Lippuja myydään rajoitetusti, jotta katsojilla on mahdollisuus pitää turvaväliä. (Huom. turvavälisuositus on poistunut ulkoilmatapahtumista). Näytöksiin pääsee jo hyvissä ajoin ennen esitys jolloin vältetään myös jonojen syntyminen. Näytösten vaihdossa on runsaasti aikaa. Ostamalla lipun ennakkoon vähennetään jonojen muodostumista. Lippuluukulla maksaessa toivomme lähimaksun käyttöä.


Tapahtuman henkilökunta käyttää tarvittaessa maskeja, visiirejä sekä hanskoja.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan terveenä!

Print Friendly, PDF & Email